Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra 2019. február 16. | Ma Julianna és Lilla napja van.

Kétszázhúsz felett pörgött a buli

12
09
2017

Az idei, háromnapos Szüreti Fesztivál ezreket vonzott Kiskunhalas belvárosába az elmúlt hétvégén. Az eseménysor zárónapján helyi tehetségek álltak közönség elé, volt technikai felvonulás, a nap fénypontjaként pedig Csepregi Éva adott koncertet a Bethlen Gábor téren.

A 38. Halasi Szüreti Fesztivál harmadik napján Táncol a város címmel láthattak egy összeállítást az érdeklődők. A programban többek között a Halas Fitness Egyesület, a Studio 2000 TSE, a GrandUp Kids, a Virágzó Tehetségek Művészeti Egyesület és a Zumba Adrival formáció kapott helyet.

Délben a fellépők és a közönség is megebédelt, ezt követően a Lyra együttes tagjai egy gyermekműsorral léptek a világot jelentő deszkákra. A koncert után hangosan felbőgtek a motorok, hiszen idén sem maradhatott el a technikai felvonulás. Kerékpárosok, motorosok, veterán járművek gurultak végig a közönség előtt.

Egy látványos bemutató is várt a jelenlévőkre a főtéren. A Halasi Old Boys csapat tagjai káprázatos, akrobatikus mutatványokkal készültek, amiket a közönség hatalmas tapssal jutalmazott.

A publikum a rendezvény mindhárom napján találkozhatott sztárvendégekkel. A zárónapon Csepregi Éva adott egy nagyon jó hangulatú koncertet. Az elmúlt évtizedek legismertebb Neoton slágerei csendültek fel a bő 40 perces fellépésen.

A kiskunhalasi Juhász család jóvoltából a Városmarketing irodában egy Csepregi Éva kiállítást szemlélhettek meg az érdeklődők. Egykori bakelit borítók, az énekesnő életét bemutató fotósorozatok és megannyi ereklye várt a rajongókra a tárlaton.

Érdemes lesz az elkövetkező napokban a Halas Televízió műsorait figyelni, hiszen minden a Szüreti Fesztivál három napjáról fog szólni. Folytatás 2019-ben, a Bethlen Gábor téren, a 39. Halasi Szüreti Fesztiválon.

www.halasmedia.hu

Szuret_vasarnap

Hasznos információk
Segélyhívó telefonszámok, felnőtt és gyermek háziorvosi rendelők
elérhetőségei, továbbá a helyi gyógyszertárak, közszolgáltatók,
közigazgatási intézmények, közjegyzők, tömegközlekedési
kirendeltségek, egyházak adatai
Helyi busz menetrend
Kiskunhalas Város helyi menetrend szerinti
autóbusz járatainak menetrendje
Adóslista
Önkormányzatunk felé adóhátralékkal
rendelkező cégek és magánszemélyek listája
Ebrendészet
Önkormányzati ebrendészet információi,
felhívásai, átvehető kutyák fényképes listája
Lakossági bejelentő
Véleménye, vagy problémája van? Írjon nekünk!
Vásárnaptár
Országos kirakodó-, autó-, termény-, állat-
és kutya vásár, továbbá zsibvásár időpontjai