Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra 2019. május 20. | Ma Bernát és Felícia napja van.
Elektronikus ügyintézés

A főtéren lesz a Gyermeknap

24
05
2018

A programok változatlanok, de a helyszín módosult a vasárnapi gyermeknappal kapcsolatban. A korábban meghirdetett Hirling Lovaspark helyett vasárnap délelőttől délutánig a Bethlen Gábor téren várja az érdeklődőket a szervező Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft.

2018. május 27-én (most vasárnap) sok szeretettel várjuk a családok apraját-nagyját a Bethlen Gábor térre. A színpadi műsorok 10 órától kezdődnek, ahol fellép többek között a Grand Up, a Stúdió 2000, a Kis Szilaj Citerazenekar, a Kiskun- és a Halas Táncegyüttes gyermek csoportja. Bemutatókat láthatunk huszároktól, kutyás rendőröktől, de például a kora délutáni táncos zumba produkcióba is bekapcsolódhat bárki.

A kalandtúra állomások is délelőtt 10-kor nyitják kapuikat a vállalkozó szellemű gyerekek előtt. A főtér területén 12 állomás várja a kicsiket, különböző játékos feladatokkal, melyek bejárásával az egész park felfedezhető.

A Gyermeknap kalandtúra állomásai: Halasi Box Club, Népi játszótér, Halasi Napsólyom Íjász Egyesület, Darts klub, Huszár tábor, Kiskun Táncegyüttes, Koliken Kft., Agrár Géptörténeti Egyesület, Postagalamb Egyesület, Waldorf Iskola, Rendőrség, Tűzoltóság.

Az a gyermek, aki a 12 állomásból legalább 10-nél megjelenik, és részt vesz a játékos feladatokban, az igazoló pecsétek bemutatásával a Halasmédia sátránál ajándékot kap. Érdemes lesz tehát minél több helyet felkeresni, minél több programban részt venni.

A Városi Gyermeknapot 15:30-tól a Lyra együttes gyermekkoncertje, majd 16:30-tól a Csillag Musical Társulat Disney műsora zárja.

Szeretettel várjuk a családokat május 27-én, vasárnap a Bethlen Gábor téren.

Hasznos információk
Segélyhívó telefonszámok, felnőtt és gyermek háziorvosi rendelők
elérhetőségei, továbbá a helyi gyógyszertárak, közszolgáltatók,
közigazgatási intézmények, közjegyzők, tömegközlekedési
kirendeltségek, egyházak adatai
Helyi busz menetrend
Kiskunhalas Város helyi menetrend szerinti
autóbusz járatainak menetrendje
Adóslista
Önkormányzatunk felé adóhátralékkal
rendelkező cégek és magánszemélyek listája
Ebrendészet
Önkormányzati ebrendészet információi,
felhívásai, átvehető kutyák fényképes listája
Lakossági bejelentő
Véleménye, vagy problémája van? Írjon nekünk!
Vásárnaptár
Országos kirakodó-, autó-, termény-, állat-
és kutya vásár, továbbá zsibvásár időpontjai