DAOP-4.1.3/B-2008-0069

Közösségi tér és információs pont infrastuktúrális fejlesztése a kiskunhalasi Közösségek Házában

 

Pályázó neve: Kiskunhalas Város Önkormányzata
Projekt azonosító száma:  DAOP-4.1.3/B-2008-0069
Projekt címe: Közösségi tér és információs pont infrastuktúrális fejlesztése a kiskunhalasi Közösségek Házában
Támogatás összege: 49 842 316 Ft
Támogatás intenzitása: 90 %

Projekt tartalmának bemutatása:
A projekt a kiskunhalasi Közösségek Háza felújítására, akadálymentesítésére, új funkciókkal történő (információs pont) ellátására és az ehhez szükséges eszközök beszerzésére irányul. A Közösségek Háza mind a mai napig az egyik legbejáratottabb és legfontosabb közösségi helyszín. Az épület jelentős építészeti értékkel bír. Állaga azonban leromlott, jelentősebb felújítás több mint húsz éve nem volt, eszközparkja elavult, a teljes körű akadálymentesítés követelményeinek nem felel meg. 
A Művelődési Ház felújításának kiviteli terveit Babud Építőipari Bt. végezte el. Versenyeztetés után kiválasztásra került a tervellenőrzést végző és a kivitelezés során műszaki ellenőri feladatokat ellátó vállalkozást a, HUNÉP-KER Kft. adta.
A tervellenőrzés után lefolytattuk az építési tevékenységre vonatkozóan a közbeszerzési eljárást, azonban az eljárást eredménytelennek nyilvánítottuk és megkezdtük az előkészítését az új eljárás lefolytatásának.
A disszeminációs feladatokat a Halasmédia Nonprofit Szolgáltató Kft. végezte, míg a projektmenedzsmentet segítő szolgáltatást a Euro M-Érték Kft. nyújtja az önkormányzat számára.